Boka Kostnadsfritt Hembesök

Fönsterbyte Göteborg


Enkelt och smidigt fönsterbyte i Göteborg med omnejd.
Underhållsfria och energisparande fönster för framtiden.
Prisvärda produkter.
Kostnadsfria hembesök.
Nöjd-kund-garanti!


TK-Gruppens huvudkontor ligger i Göteborg och härifrån har vi verkat sedan år 2004. Vi har ständigt vuxit och är idag bland de största på att byta fönster i Göteborg och hela Västra Götalands län.

Vi har mycket goda referenser från både privatpersoner som bland fastighetsägare och förvaltare så vill ni höra hur vi skött fönsterbytet, så kontakta oss gärna så återkommer vi med referenser!

TK-Gruppen är specialist på fönsterbyten där ALLT ingår. Dessutom ingår rådgivning och kringarbeten om så önskas. Vårt mål är att på ett enkelt och smidigt sätt ta er genom ett fönsterbyte, så att ni får nya fina PVC-fönster och blir en av våra många nöjda kunder.

Tack vare en medveten strävan om att göra kunder nöjda, har vi för tredje året i rad blivit utsedda som Göteborgs och Sveriges bästa fönsterbytare! Detta är något som gör oss oerhört stolta och vi kommer att fortsätta sträva efter att vara bäst på fönsterbyten. Fönsterbyte i Göteborg? Då har ni kommit rätt!

Vill ni se våra PVC-fönster så besök gärna vår nybyggda utställning på Bögatan 32, i Göteborg. Här finns fönster, balkongdörrar, skjutdörr, persienner, ventiler, rullgardiner och andra tillbehör. Säkrast är att ni ringer eller mailar innan, så vi inte alla är ute på kundbesök. Här har ni också möjlighet att ställa alla de frågor ni har om ett fönsterbyte.

De som gör hembesök för er som bor i Göteborg med omnejd, samt Bohuslän och i Skaraborg är Håkan Olsson 0705-47 00 91, Tommy Carlsson 0703 – 80 76 83 samt Thomas Kliger 031-400508. Ni kan skicka in er anmälan om kostnadsfritt hembesök, så kommer ni att bli kontaktade av någon av ovanstående fönsterexperter!

Välkomna med er förfrågan!