Boka Kostnadsfritt Hembesök

Stockholm


Enkelt och smidigt fönsterbyte i Stockholm med omnejd.
Underhållsfria och energisparande fönster för framtiden.
Prisvärda produkter.
Kostnadsfria hembesök.
Nöjd-kund-garanti!


Bor ni i Stockholm och behöver byta fönster? Då har vi lösningen för er! TK-Gruppen har gjort fönsterbyten över hela Stockholm med kranskommuner sedan 2005 och har därför massa goda referenser.

Vi byter till underhållsfria PVC-fönster och har nu 10 års erfarenhet av fönsterbyten i Sverige. Vi har bytt fönster både i centrala Stockholm samt i stadsdelar som Bromma, Danderyd, Hässelby, Täby, Huddinge, Tyresö, Skärholmen, Saltsjöbaden etc. För referenser i just ert område är ni välkomna att kontakta oss!

TK-Gruppen har för tredje året i rad (2011, 2012, 2013) blivit Topprejtade på Rejta.se. Bland fönsterbytare över hela landet så har vi en topplacering, vilket vi naturligtvis är oerhört stolta över!

Fönsterbyten gör vi både för privatpersoner som för hyreshus och bostadsrättsföreningar. TK-Gruppen gör skräddarsydda lösningar som passar er, och måttanpassar våra PVC-fönster så de smälter in väl i ert hus.

TK-Gruppen storsatsar på Stockholm och bygger just Sveriges modernaste Showroom för våra fönster och dörrar. Läget i Huddinge vid motorvägen gör det lättillgängligt och enkelt att hitta. Vi beräknar att invigning kommer att ske under höst 2016.

TK-Gruppen har två duktiga fönsterexperter i Stockholm som gör hembesök och ger all information och rådgivning inför ert fönsterbyte. Vid intresse kontakta Stefan Höstedt  0707133996 eller Hannu Kemilä 0762360384.

Så alla ni i Stockholm som behöver byta fönster, kontakta oss idag så lotsar vi er genom fönsterbytet!