Boka Kostnadsfritt Hembesök

Bullerdämpande fönster Göteborg

Bullerdämpande fönster Göteborg

Det finns en rad fördelar med att byta fönster. En av dessa är att man får en tystare och behagigare inomhusmiljö. Vi kan också erbjuda bullerdämpande fönster, dvs fönster med ljudruta, för extra bra bullerdämpning. Med vårt extra isolerade fönster TK Superenergi kan fönstren fås med dämpning upp till Rw 52 decibel!

Ett exempel på ett lyckat fönsterbyte med bullerdämpande fönster är ett hyreshus på Bangatan (Majorna) i Göteborg. Med både spårvagnar och en högtrafikerad gata utanför ställdes det höga krav på att de nya fönstren var välisolerade för hyresgästernas komfort. Vi löste detta på bästa sätt med en lämplig ljudruta och hyresgästerna fick äntligen sina bullerdämpande fönster. Ett utmärkt exempel på ett lyckat fönsterbyte med oss, samt ett bra objekt för er som vill se ett större referensprojekt i Göteborg.

Ett annat lyckat fönsterbyte med ljudrutor är bullerdämpande fönster som monterades på en bostadsrättsförening på Kobbarnas väg i Göteborg. Åt ena hållet en trafikerad gata och åt andra hållet motorväg och järnväg. Med våra bullerdämpande fönster blev det både tyst och snyggt. Ännu ett lyckat fönsterbyte i Göteborg!

Bullerdämpande fönster går att få både med 3-glas för bästa värmeisolering samt med ljudruta för att dämpa buller. Dessutom kan dessa ljudrutor fås med andra egenskaper beroende på behovet. Vårt specialanpassade fönster TK Superenergi är framtaget vid höga ljudkrav på fönster, och är optimalt för bullerdämpning tack vare att fönstret har trippla tätningslister samt en konstruktion som medger skumisolering inuti fönstret. Detta tillsammans med kraftfulla ljudrutor gör att vi kan få exceptionellt bra bullerdämpning!

Bullerdämpande fönster går också att få till mindre objekt. Vid fönsterbyte i er villa kan det vara lämpligt att sätta in bullerdämpande fönster mot väg, alternativt i sovrum.

Behöver ni ljudisolera er fastighet med bättre bullerdämpande fönster så tveka inte att kontakta oss! Välkomna till TK Fönsterbyte AB