Boka Kostnadsfritt Hembesök

Fönsterbyte i Stockholm? Besök oss på Fastighetsmässan i Kista 18-19 mars!

Fönsterbyte i Stockholm? Besök oss på Fastighetsmässan i Kista 18-19 mars!

Är ni i startagroparna att göra ett fönsterbyte i Stockholm? Behöver er bostadsrättsförening byta fönster? Har ni hyreshus som behöver byta fönster? Vi kan hjälpa er med detta!

Vi kommer att ställa ut på Fastighetsmässan i Kista 18-19 mars. I vår monter kommer vi att visa upp delar av vårt utbud, samt vad som gör just oss så duktiga på fönsterbyte! Vi har utfört fönsterbyte på ett flertal större hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar i Stockholm, vill ni veta mer om resultatet så måste ni komma förbi oss!

Vi har ett helhetstänk va gäller fönsterbyte och lämnar inget åt slumpen. Bor man i en bostadsrättsförening vill man att fönsterbytet ska flyta på bra och att de boende inte märker av bytena med än nödvändigt. Normalstora lägenheter gör vi färdigt på en dag inkl alla invändiga och utvändiga arbeten. De fönsterbyte vi gjort i Stockholm med omnejd har flytit på bra, att byta fönster ska gå smidigt enligt oss!

Fönsterbyte i Stockholm ska gå enkelt och man ska kunna ha stor glädje av fönstren under många år framöver då man bytt till nya underhållsfria PVC-fönster! Man räknar med en oerhört lång livslängd på dessa och det finns gamla bytta fönster i Stockholm som suttit i över 40år! Ett gott betyg på att fönstren verkligen fungerar och håller i längden. Så byter man fönster med oss så behöver man inte tänka på fönstren under överskådlig tid framöver.

Alltså är ni ute efter Fönsterbyte i Stockholm? Byta fönster i Stockolm? Nya fönster för er bostadsrättsförening? Byta fönster i ert hyreshus eller flerbostadshus? Besök oss då på Fastighetsmässan så berättar vi mer om att göra ett fönsterbyte med oss! I Stockholm med omnejd kommer ni att komma i kontakt med någon av våra säljare. Stefan, Hannu och Leif är experterna som lotsar er genom ert fönsterbyte! Passa på att träffa dessa trevliga herrar på Fastighetsmässan!