Boka Kostnadsfritt Hembesök

Fönsterbyte på hyresfastigheter Göteborg Kungsbacka mfl

Fönsterbyte på hyresfastigheter Göteborg Kungsbacka mfl

Vi har nyligen avslutat några större fönsterbyten på hyresfastigheter. I Göteborg avslutades ett fönsterbyte på fem hyreshus, ca 1800 PVC-fönster och dörrar. I Köping bytte vi ca 350st fönster på tre olika hyresfastigheter, moderna 3-glasfönster som sparar energi och pengar. I Kungsbacka gjorde vi ett fönsterbyte på Hotell Halland med PVC-fönster som hade en alu-färgad folie utvändigt, ljudreduktion samt solskyddsglas. Resultatet blev kanonfint, de nya fönstren har verkligen gett huset ett lyft!

Utöver detta så har vi också avslutat en hel del andra fönsterbyten runtom i Sverige, och vi ser tydligt att trenden att installera energieffektiva och underhållsfria PVC-fönster är ökande. Vi har många goda referenser runtom i landet, så tveka inte höra er för med oss då vi är experter på fönsterbyten i villor, hyreshus och bostadsrättsföreningar. Att byta fönster är med TK-Gruppen Fönsterbyte en enkel process, då vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att nå bästa resultat. Efter över 10år där vi bara sysslat med fönster och fönsterbyten vet vi att erfarenhet, lyhördhet och kunskap är viktiga stöttestenar. Inget jobb är för stort för oss, och vi ställs gärna inför nya utmaningar.

För fastighetsägare och bostadsrättsföreningar är det praktiskt om fönsterbytet går enkelt och smidigt och att endast ett företag sköter hela processen. Eftersom vi tar totalansvar för fönsterbyte kan vi också ha kontroll över alla leden, från måttagning, tillverkning, montering samt kringarbeten och plåtjobb. Det gör det också enkelt för kunden att veta att det bara finns ett företag att vända sig till om frågor uppstår. Det finns flera fördelar med att byta till PVC-fönster, låt oss göra det och vi ska se till att ni blir så nöjda!

Vi sköter all avisering och kontakt med hyresgäster, vilket gör fönsterbytet enkelt för fastighetsägaren.Responsen från hyresgäster och fastighetsägare har varit god och vi tackar för alla uppskattande och värmande ord!

Fönsterbyte Göteborg hyreshus

Blåa PVC-fönster

DSC_8827

Fönsterbyte Hisingen