Boka Kostnadsfritt Hembesök
Fönsterbyte

Fönsterbyte


Enkelt och smidigt fönsterbyte i 4 steg.


Steg 1 – Gratis hembesök & rådgivning
För att kunna lämna en korrekt offert för just ert fönsterbyte och få en bild av ert behov gör vi först ett hembesök. Detta är helt kostnadsfritt och utan köpkrav. Tillsammans kikar vi på den bästa lösningen för just ert hus.
Boka in ett hembesök redan idag!

Steg 2 – Offert
Offerten baseras på hembesöket och omfattar ett komplett byte till nya underhållsfria PVC-fönster. Antal, mått och utförande ansvarar TK-Gruppen för. Ungefärlig planering samt tid för fönsterbytet anges i offerten.

Steg 3 – Leverans & montering
Efter att offerten accepterats sätts fönstren på tillverkning. Leverans och montage sker samma dag. Det enda ni som kund behöver göra är att flytta undan kring fönstren och ta ner eventuella gardinstänger osv. Själva fönsterbytet, alltså installation av fönstren, isolering, plåtarbete, fönsterbleck och eventuell listning insida står vi för. Dessutom ingår borttransport av gamla fönster och byggavfall samt grovstädning.

Steg 4 – Nöjd-kund-garanti!
När jobbet är klart skickas fakturan till er och vi hoppas på att ni är mycket nöjda med era nya underhållsfria PVC-fönster. Vi lämnar garanti både på fönster och arbete och hoppas att ni blir mycket nöjda med fönsterbyte med TK-Gruppen!

Fönsterbyte