Boka Kostnadsfritt Hembesök

Övrigt

Om Företaget

Om FöretagetTK-Gruppen startade sin verksamhet i Sverige år 2003, men vi har funnits i snart två decennier ute i Europa. Utöver Sverige så levererar vi fönster till Tyskland, Frankrike, Belgien, Tjeckien, Slovakien, Polen & Norge. I nuläget är vi 28st som arbetar inom företaget.

Anledningen till att TK-Gruppen håller på med PVC-fönster är att vi tror på hög kvalité till bra pris. Dessutom är detta en produkt på frammarsch i Sverige, ute i Europa är en klar majoritet av de sålda fönstren just PVC-fönster.

Vi levererar fönster både till stora byggprojekt som flerfamiljshus, industrihallar, lager, kontor samt små projekt som villor, radhus, friggebodar etc. Vi utför också kompletta fönsterentreprenader där vi har egna erfarna montörer, murare, plåtslagare & snickare.

Huvudkontoret är beläget i Göteborg, men vi har filialer & säljare på flera håll i landet (bl.a. Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Avesta, Uddevalla, Skövde, Gävle).

Vi sätter våra kunder i första hand & är mycket måna om god kvalité & service. Vårt mål är att förse våra kunder med de bästa underhållsfria PVC-fönstren & vi strävar ständigt efter att förbättra oss & anpassa oss efter kunders önskemål. Det är därför vi år 2011 har Sveriges nöjdaste kunder!

Showroom

ShowroomVill du kika på våra produkter på plats så har vi ett Showroom vid vårt huvudkontor i Göteborg. Här visar vi våra underhållsfria PVC-fönster, fönsterdörrar, skjutpartier och mer ur vårt sortiment. Vårt showroom är bemannat vardagar 8-17. För bästa service så kontakta oss gärna innan ert besök! Välkomna!TK-Gruppen AB
Lilla Danska vägen 4
412 74 Göteborg, Sverige

Tel: +46 (0) 31 40 05 08

Kvalitetspolicy

KvalitetspolicyTK-Gruppen prioriterar kvalitet!

Gedigen kvalitet går i första hand för oss i TK-Gruppen. Genom engagerade medarbetare inom företaget strävar vi efter ständiga kvalitetsförbättringar av våra produkter. Detta styrs också av våra kunders och myndigheters krav på oss och vår verksamhet. Detta skall ske inom ramarna för vad som är tekniskt möjligt, miljömässigt rimligt samt ekonomiskt genomförbart.

Vi ställer höga kvalitetskrav på våra produkter, bland annat genom att de testas på Sveriges Provningsanstalt i Borås. Kvalitetskraven omfattar även montagearbeten som utförs där personalen ansvarar för kvalitén i det dagliga arbetet samt förbättringar av detsamma.

Alla verksamma inom företaget samt våra leverantörer har tagit del av denna kvalitetspolicy för att vi gemensamt skall nå upp till våra högt satta mål.

Miljöpolicy

MiljöpolicyTK-Gruppen värnar om miljön!

Just nu är det viktigare än någonsin att vi värnar om vår miljö. De senaste årtiondena har påfrestningarna på miljön varit så stora att vi nu måste ifrågasätta det ekonomiska system som har uppmuntrat till en så storskalig konsumtion av material och energi. Allt på bekostnad av jordens noggrant avvägda ekosystem. Detta har dessutom lett till en viktig vändpunkt inom affärsvärlden i och med att beslutsfattarna har insett att vi måste ta hand om vår miljö redan i dag om vi ska kunna se fram emot en morgondag.

TK-Gruppen har en ständigt återkommande grundtanke att ta hand om naturen och miljön. Vår strävan är att alltid utnyttja resurserna på mest effektiva sätt och bidra till ett samhälle som verkar för en hållbar utveckling. Detta försöker vi uppnå genom följande punkter:

  • Vårt mål är att ständigt effektivisera de processer som kräver energi och resurser för att minimera belastningen på naturen. Detta uppnås bland annat genom tillverkningsoptimering, återvinning av byggmaterial osv.
  • Vidare försöker vi sträva efter att undervisa samtliga anställda i företaget att förbättra insatser och åtaganden för att i större grad arbeta miljömedvetet.
  • Miljöbevarande initiativ på individ och gruppnivå uppmuntras.
  • TK-Gruppen följer miljörelaterade och regler.
  • Aktivt arbeta för att förhindra föroreningar, främja resurs- och energibevarande samt fokusera på att utesluta farliga ämnen i alla TK-Gruppens aktiviteter. Detta görs bland annat genom att bruka miljövänligt fogskum.
  • Uppmuntra insamling och återvinning av de produkter som har förbrukats.
  • Upprätthålla nära relationer med organisationer och övriga intressenter och aktivt ge information om vårt miljöarbete.

Sveriges Nöjdaste Kunder

Vi på TK-Gruppen satsar helhjärtat på att ni skall bli nöjda med oss. Vi satsar på hög kvalitet, testade produkter och god kundkontakt. Allt detta har gjort att vi nu har Sveriges nöjdaste kunder! (enligt www.rejta.se).

Detta är vi förstås oerhört stolta över och vi kommer fortsatt att verka för att framtida kunder skall vara trygga med att installera fönster av oss på TK-Gruppen!

    Rejta.se:
    TK GruppenAktuella Kampanjer

Ta del av våra bästa erbjudanden just nu!
20% rabatt på samtliga fönster och dörrar. Erbjudandet giltigt månaden ut!