Boka Kostnadsfritt Hembesök

Om Företaget

Om FöretagetTK-Gruppen startade sin verksamhet i Sverige år 2003, men vi har funnits i snart två decennier ute i Europa. Utöver Sverige så levererar vi fönster till Tyskland, Frankrike, Belgien, Tjeckien, Slovakien, Polen & Norge. I nuläget är det 18st som arbetar för TK-Gruppen.

Anledningen till att TK-Gruppen håller på med PVC-fönster är att vi tror på hög kvalité till bra pris. Dessutom är detta en produkt på stark frammarsch i Sverige, ute i Europa är en klar majoritet av de sålda fönstren just PVC-fönster.

Vi levererar fönster både till stora byggprojekt som flerfamiljshus, industrihallar, lager, kontor samt små projekt som villor, radhus, friggebodar etc. Vi utför också kompletta fönsterentreprenader där vi har duktiga och erfarna montörer, murare, plåtslagare & snickare.

Huvudkontoret är beläget i Göteborg, men vi har filialer & säljare på flera håll i landet (bl.a. Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Avesta, Uddevalla, Skövde, Gävle).

Vi har utställning av våra fönster i Göteborg och i Stockholm. Där kan ni se våra PVC-fönster, dörrar, skjutpartier etc.

Vi sätter våra kunder i första hand & är mycket måna om god kvalité & service. Vårt mål är att förse våra kunder med de bästa underhållsfria PVC-fönstren & vi strävar ständigt efter att förbättra oss & anpassa oss efter kunders önskemål. Det är därför vi år 2011-2015 har Sveriges nöjdaste kunder!