Boka Kostnadsfritt Hembesök

Totalentreprenad

Ska ni byta fönster i er fastighet? Eller i er bostadsrättsförening? Eller för ert företag? Vi hjälper er på ett smidigt sätt genom hela fönsterbytarprocessen. Vi tar totalansvar för bytet, sk. totalentreprenad. Vi hjälper er med rådgivning och projektering om ni så önskar samt gör ett fullt färdigt arbete. Allt regleras i ett enda avtal och till ett fast pris. Denna enkla process kan sammanfattas övergripligen sammanfattas i 5 steg.Steg 1 – Projektering & konsultation
En första kontakt tas där vi besöker projektet på plats. Vi går igenom utförandet samt ger er råd och upplysningar. Med denna information tar vi fram en offert på fönsterbytet till ett fast pris. Vi lämnar också information om referensprojekt.

Steg 2 – Beställning
Vid beställning så gör vi en kontrollmätning samt går igenom detaljerna på plats. Tid för projektgenomförande tas fram samt tid för provmontage.

Steg 3 – Provmontage
Provmontaget utförs enligt tidsplan och därefter sker besiktning för att säkerställa att kvalitet och utförande är till belåtenhet. Efter provmontaget tillverkas resterande fönster.

Steg 4 – Montering
Leverans & Montage sker efter överenskommen tidsplan och varje lägenhetsinnehavare aviseras innan fönsterbytet. Vi sköter all kontakt med lägenhetsinnehavare, allt för att arbetet skall fortlöpa smidigt. Det tar max en dag per lägenhet för fönsterbytet inklusive alla kringarbeten.

Steg 5 – Slutbesiktning
När hela fönsterbytet är slutfört och allt är klart så utförs en slutbesiktning tillsammans med beställaren. Detta för att säkerställa att kvalitet och utförande var enligt avtalat. Datumet för slutbesiktning innebär också att garantierna gäller. Med detta är totalentreprenaden avslutad och vi hoppas att ni blir en av våra många nöjda kunder som bytt fönster med oss!

Inga projekt är för stora, eller för små för att de ska vara intressanta för oss! Tack vare att vi finslipat ovanstående process samt anpassar totalentreprenaden till just Era behov, så har vi många nöjda kunder som i flera fall är återkommande. Bland våra nöjda kunder märks NCC, PEAB, Skanska, Stena Fastigheter, Midroc, HSB, samt flera fastighetsbolag. Välkommen att bli en nöjd kund ni också!

Klicka här för att se några utav våra referensprojekt.


Fönsterbyte